Faunawatch t-shirt voor de schildpadden

Koop een t-shirt, help een schildpad


De volledige winst van de t-shirts gaat naar onze schildpaddenopvang. Je kan het t-shirt al krijgen voor 15 euro. We vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot milieuvriendelijke t-shirts en hopelijk vormt het t-shirt een gespreksonderwerp om zo mensen te vertellen over het belang van de opvang van schildpadden en het grote probleem van alle gedumpte schildpadden. Met dit t-shirt help je de schildpadden en je hebt een cool nieuw t-shirt! Ook kun je natuurlijk een leuk t-shirt aan iemand cadeau geven. Mede dankzij de t-shirts kunnen we de schildpadden van de beste zorg voorzien! Het bedrag wordt o.a. gebruikt voor parasitair onderzoek, medische ingrepen, enz. Lees hier meer over onze schildpaddenopvang.

Het t-shirt is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt bedrukt met biologische inkt. Het is volledig vegan en klimaatvriendelijk.

De opdruk

Je kan kiezen tussen een wit t-shirt met zwarte opdruk en een zwart t-shirt met witte opdruk.

Faunawatch t-shirt zwart
Faunawatch t-shirt wit

Bestel hierVerzendkosten € 4,50
Totaal


Maattabel

Maten in cmSMLXL
TE01 – 1/2 borstkas breedte op 1.5cm onder de oksel49,00 52,0055,0058,00
TF01 – Totale hoogte70,00 72,0074,0076,00
TG07 – Korte mouw lengte21,0021,7522,5023,25

Voorwaarden

Indien de maat van het t-shirt niet correct is ingeschat, kunt u het t-shirt ruilen in (de omgeving van) Meerssen of Maastricht. Indien u een t-shirt wenst te ruilen per post, dan dient u helaas de retourkosten en de verzendkosten van het nieuwe t-shirt te betalen, aangezien het anders ten koste zou gaan van de fondsen voor de schildpadden. We vragen u dan ook om zeer goed naar de maattabel te kijken, zodat de maat zeker past. Momenteel is de levertijd van de t-shirts iets langer. Na bestelling houden we je op de hoogte van wanneer je het zal ontvangen.