Faunawatch t-shirt voor de schildpadden

Koop een t-shirt, help een schildpad


De volledige winst van de t-shirts gaat naar onze schildpaddenopvang. Je kan het t-shirt al krijgen voor 10 euro. Dit is ongeveer de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat iedereen toegang heeft tot milieuvriendelijke t-shirts en hopelijk vormt het t-shirt een gespreksonderwerp om zo mensen te vertellen over het belang van de opvang van schildpadden en het grote probleem van alle gedumpte schildpadden. We vragen echter om zelf een prijs voor het t-shirt te bepalen. De meerwaarde gaat volledig naar de schildpadden. Zo help je de schildpadden en je hebt een cool nieuw t-shirt! Ook kun je natuurlijk een leuk t-shirt aan iemand cadeau geven. Mede dankzij de t-shirts kunnen we de schildpadden van de beste zorg voorzien! Het bedrag wordt o.a. gebruikt voor parasitair onderzoek, medische ingrepen, enz. Lees hier meer over onze schildpaddenopvang.

Het t-shirt is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt bedrukt met biologische inkt. Het is volledig vegan en klimaatvriendelijk.

De opdruk

Je kan kiezen tussen een wit t-shirt met zwarte opdruk en een zwart t-shirt met witte opdruk.

Faunawatch t-shirt zwart
Faunawatch t-shirt wit

Bestel hier

  Verzendkosten € 4,50
  Totaal


  Maattabel

  Maten in cmSMLXL
  TE01 – 1/2 borstkas breedte op 1.5cm onder de oksel49,00 52,0055,0058,00
  TF01 – Totale hoogte70,00 72,0074,0076,00
  TG07 – Korte mouw lengte21,0021,7522,5023,25

  Voorwaarden

  Indien de maat van het t-shirt niet correct is ingeschat, kunt u het t-shirt ruilen in (de omgeving van) Meerssen of Maastricht. Indien u een t-shirt wenst te ruilen per post, dan dient u helaas de retourkosten en de verzendkosten van het nieuwe t-shirt te betalen, aangezien het anders ten koste zou gaan van de fondsen voor de schildpadden. We vragen u dan ook om zeer goed naar de maattabel te kijken, zodat de maat zeker past. Momenteel is de levertijd van de t-shirts iets langer. Na bestelling houden we je op de hoogte van wanneer je het zal ontvangen.